OM VIRKSOMHEDEN

Scan Global Logistics er en global full-service logistikudbyder med hovedkontor i Norden, som udmærker sig ved at gøre logistik ukompliceret gennem skræddersyede løsninger lavet af dygtige specialister, stolte problemløsere og passionerede iværksættere.

Siden 1972 har kernen i vores DNA været en ‘can-do-attitude’, smidighed og viljen til altid at gå den ekstra mil, og vi er ikke bange for at gå til venstre, når andre går til højre. For os er enhver udfordring en mulighed. Vi gør alt, hvad vi kan, for at bringe hvad som helst til hvor som helst – uanset om det er ad landevej, med jernbane, skib, fly eller andre transportformer.

 

Begynd din karriere med en elevplads hos Scan Global Logistics

Hvis du er klar på en uddannelse med masser af praktisk erfaring, arbejde på tværs af landegrænser og fart på hverdagen, så er vi det rigtige sted for dig.

Du kommer til at arbejde sammen med erfarne speditører, som altid går den ekstra mil for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Samtidig lægger vi stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære.

Vores elevforløb er skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen.

Med mere end 3.500 kollegaer i 50 lande fordelt på over 160 kontorer får du et bredt globalt netværk, som kan hjælpe dig med at lykkes i hverdagen.

Mulighederne venter på dig

Det er vores ambition, at alle vores ny-udlærte speditører bliver tilbudt et fast job efter endt uddannelse, da vi gerne vil både fastholde og udvikle vores egne talenter. Vi har kontorer i hele verden, så der er mulighed for at gøre karriere både i Danmark og i udlandet.

Vi sikrer dig en uddannelse med et højt fagligt niveau og et stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og kontorer. Det er vigtigt for os at skabe et godt og stabilt arbejdsmiljø, og samtidig klæde dig på til et arbejdsliv indenfor spedition og logistik.

Bliv en del af holdet

Selve speditøruddannelsen finder sted på et af vores kontorer i Danmark og er et toårigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, hvor det prioriteres, at du lærer de andre elever godt at kende. Derfor afholder vi flere interne elevdage i løbet af uddannelsen med et både fagligt og socialt indhold. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik.

Vil du med på holdet? Du kan læse mere om vores elevprogram på: https://career.scangl.com/trainee/danish-trainee-program