OM VIRKSOMHEDEN

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.

Vi tilbyder individuelle transportløsninger indenfor vej-, sø- eller lufttransport til hele verden. Vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Det kræver en professionel og fleksibel tilgang til opgaverne altid at sikre optimale og individuelle løsninger.

HOVEDKONTOR:

SGL er et dansk firma med hovedkontor i København.

OMSÆTNING:

Tæt på 3 milliarder kroner i Scan Global Logistics Group

MEDARBEJDERE:

Mere 300 ansatte i Danmark fordelt på syv lokationer (Kastrup, Taastrup, Odense, Tilst, Billund, Herning & Esbjerg).
På verdensplan mere end 700 ansatte.

VI TILBYDER:

  • Individuelle transportløsninger indenfor vej-, sø- og lufttransport samt nødhjælp til hele verden
  • Førende udbyder i de nordiske lande
  • Skandinaviske medarbejdere på de fleste kontorer i verden
  • Stor erfaring i Asien og USA
  • Internetbaseret platform

Kontaktperson:

Ditte Rasmussen
HR Konsulent
Tel.: +45 3248 0005
Mobil: +45 2686 2768
E-mail: dira@scangl.com

Ansvar og faglige udfordringer
Som elev i Scan Global Logistics kommer du rundt i alle afkroge af speditørfaget, og indgår på lige fod med udlærte kollegaer. Du får du en spændende hverdag med ansvar og stor afveksling i de daglige opgaver. Du vil blive en del af en dynamisk, udfordrende og professionel verden. Læringskurven er stejl, og vi stiller store krav til dit engagement og din indsats. Samtidig støtter vi op om din udvikling både personligt og fagligt hele vejen fra trainee til speditør, så du får det bedste grundlag for en videre karriere i et spændende miljø.
Vores unikke elevprogram vil klæde dig ekstra godt på til et liv med transport og logistik. Du bliver en del af et elevhold, som følges ad hele vejen. Tre gange i løbet af elevtiden bliver dit hold samlet til faglig læring og socialt samvær på en af vores lokationer i Danmark.

En fremtidssikret uddannelse med globale muligheder
Der er gode muligheder for at fortsætte din karriere hos Scan Global Logistics, når du efter 2 år er færdiguddannet speditør. Vi har kontorer i hele verden, så der er både mulighed for at gøre karriere i Danmark og i udlandet.
Vi sikrer dig en uddannelse med et højt fagligt niveau og et stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og kontorer. Det er vigtigt for os at skabe et godt og stabilt arbejdsmiljø, og samtidig klæde dig på til et arbejdsliv indenfor spedition og logistik.
Drømmer du om et internationalt job i en global transport- og logistikkoncern med spændende karriere- og udviklingsmuligheder både lokalt og globalt, og har du ambitionerne og engagementet til at blive en af branchens bedste, så hører vi gerne fra dig allerede i dag!
Du kan læse mere om vores elevprogram her.

Vil du med på holdet? Følg os på vores Instagram-side: sglelev og få et større indblik i en spændende hverdag hvor ikke to dage er ens.