OM VIRKSOMHEDEN

LEMAN Beskræftiger ca 900 medarbejdere i koncernen fordelt på ca. 30 kontorer i 8 lande. Firmaet blev grundlagt i 1900 i København og der er ca. 400 medarbejdere i Danmark.

Kontakt:

Anette Bargmann.

HR Business Partner.

Tlf.: 2368 4679.

E-mail:

anette.bargmann@leman.com

LEMAN søger Danmarks bedste og mest talentfulde speditører – gerne med internationale ambitioner

LEMAN har – hvis vi selv skal sige det – Danmarks bedste speditøruddannelse, og løbende leder vi efter nye kolleger til vores kontorer i Danmark. Vi har elever på vores kontorer i Greve, Taulov, Herning, Aarhus og Aalborg.

Vores tre kerneværdier er Respect, Quality og Commitment, og de går igen i alt, hvad vi foretager os. Det betyder, at vi respekterer forskellighed, at vi altid sætter høje standarder for os selv og vores kunder, og at vi leverer som lovet, når vi engagerer os.

Hvis det lyder som noget, du godt kunne tænke dig at være en del af, så har vi det helt rigtige job til dig. Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Masser af ansvar og spændende opgaver

Selve elevuddannelsen tager to år og veksler mellem en praktisk og en teoretisk del. I praktikperioden er du tilknyttet en fast afdeling hos LEMAN, og her vil du indgå som en del af teamet og vil fra tidligt i forløbet få dine egne ansvarsområder. Den teoretiske del foregår i samarbejde med handelsskolerne i Roskilde og Kolding, og du vil i løbet af uddannelsesperioden være på skole i 8-10 uger.

På skoleopholdene vil du dels få introduktion til elevuddannelsen samt et mere dybdegående, teoretisk kendskab til branchen, som vil understøtte dit daglige arbejde.

Gennem din elevtid vil du få masser af ansvar og spændende opgaver. Du kan selv være med til at præge din uddannelse, og hvis du har drive og viser initiativ, kan du nå rigtig langt hos LEMAN.

Vi arbejder i en god og uformel atmosfære, og der er altid fart på. Du skal derfor kunne træffe hurtige beslutninger og have en god, logistisk tankegang.

Gode muligheder for international udstationering

Vi har elever i både Greve, Taulov, Herning, Aarhus og Aalborg, så der er forhåbentlig også en elevstilling nær dig. Samtidig har vi kontorer i hele Norden, England, Kina og i USA, så der er gode muligheder for udstationering, hvis dine ambitioner er til det.

LEMAN er en af Danmarks ældste speditionsvirksomheder, grundlagt i år 1900 af Paul Lehmann, og vores medarbejdere og elever er stadig vores vigtigste ressource. Det er dig, der kender kunderne bedst, som stiller de rigtige spørgsmål, og som aldrig er bange for at tænke ud af boksen for at gøre det lidt bedre.

Nysgerrig for at høre mere? Kontakt os gerne.